może otworzyć od podstaw lub obsługiwać obecną stołówkę szkolną lub akademicką. Działamy w branży od kilkunastu lat i w pełni rozumiemy potrzeby aktywnej placówki edukacyjnej. Wiemy, jak trudno jest zatrudniać odpowiednich pracowników i pozyskiwać produkty, a także tworzyć odpowiednie menu i dla uczniów.
Odwiedzimy Twój zakład, czy to w szkole, przedszkolu, czy na uniwersytecie i przeprowadzimy pełny audyt Twojej placówki gastronomicznej. Następnie przedstawimy Ci w pełni szczegółową propozycję. Może to być po prostu przejęcie i obsadzenie istniejącego obiektu do pełnego rozwoju kuchni i stołówki. Będziemy współpracować z obecną kadrą pracowniczą lub od podstaw zbudujemy zespół profesjonalistów, który sprosta tej trudnej pracy.
Stołówka, którą tworzymy, może być dostosowana do Twoich potrzeb, od lokali gastronomicznych na dużą skalę po mniejsze sklepiki szkolne z przekąskami w tym napoje i automaty.
Często jednym z wymagań jest zapewnienie szybkiej przekąski lub napoju, aby uczniowie mogli szybko i zdrowo chwycić coś w rękę i wracać na lekcje. Przygotujemy, wyposażymy i pokierujemy pracą przygotowania i sprzedaży tych produktów na warunkach dogodnych dla obu stron. Dodatkowo urządzenia do przygotowywania herbaty, kawy i zimnych napojów uzupełniają projekt.